term ID:
parent cat ID:61
post ID:11344
category_61
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Romantika? Sportsérülés? Buli? Stressz? Jakuzzi! Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Romantika? Sportsérülés? Buli? Stressz? Jakuzzi!

Publikálva:

A Jakuzzik már nem csak a legtehetősebb családok házában vagy udvarában találhatóak meg, hiszen áruk a kétezres évek eleje óta jelentősen mérséklődött.  A mai, modern változatok persze sokkal több mindenre képesek és sokkal több mindent tudnak nyújtani, mint azok ősei. A különböző modellek nem csak funkcionalitásukban, hanem formájukban és méretükben is eltérnek.

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


Léteznek egészen kicsi, 1-2 személyes Jakuzzik, de akár 6, 8 vagy 10 fős óriás medencék is. A magán jakuzziknál a legnépszerűbbek az 5-6 fős kivitelek, vagy a kicsi 2-3 személyes modellek. Míg az egyikben elsősorban pihenhetünk vagy romantikázhatunk kedvesünkkel, addig a nagyobb méretű és több vízmennyiséggel kényeztetők sokszor a társasági életet is izgalmasabbá teszik. Ezek a kerti bulik legnépszerűbb kiegészítői, amelyek segítenek felpörgetni az estéket és egy emlékezetes parti hangulatot teremtenek fiataloknak és időseknek egyaránt.

De mikor ajánlott még?

A legnagyobb előnyei között általában a kikapcsolódást és lazítást szokták megemlíteni, de feszültség és stressz levezetőnek is ideális eszköz. Meghitt pillanatokat szerezhetünk párunkkal vagy összejöhetünk családunkkal, rokonainkkal és nem kell többé zsúfolt wellness hotelekbe járnunk. Ráadásul a saját jakuzziban azt csinálunk amit akarunk. A saját Jakuzzi az év minden napján és a nap minden órájában a rendelkezésünkre áll, hogy kényeztessen minket.

Bár a legtöbben csupán szórakozási vagy éppen kikapcsolódási célból vásárolnak Jakuzzikat, ezek az eszközök sokkal többre is képesek. Kevésbé szokták kihangsúlyozni, de minden korosztály számára hasznos egészségmegőrző és regeneráló hatást nyújt. Ráadásul a sportolók is előszeretettel alkalmazzák különböző sérülések és húzódások gyógyítására vagy az izomláz enyhítésére.

Ha fontos számunkra az egészséges életmód

Úgy tartják, hogy a víz az élet forrása, így nem csoda, ha valóban jó hatással van a testre és a lélekre egyaránt. A hidromasszázs fúvókáknak köszönhetően a kényelmes ülő vagy fekvő felületen, kellemes vízhőmérséklet mellett élvezhetjük az életet úgy, ahogyan eddig még soha. A rendszeres fürdőzés csökkenti a stresszt és a feszültséget, valamint a depresszióra is jó hatást gyakorol. A rohanó, bolondabb életvitel mellett nyugodtabbak és kipihentebbek, valamint egészségesebbek is lehetünk. Ne csak a munkának éljünk.

A Jakuzzi használata rendkívül jó hatással van az izomzatra, az érrendszerre és a szívműködésre is. A szakemberek ezért is szokták ajánlani a rendszeres jakuzzizást visszeres betegeiknek, mozgásszervi panaszok esetén, valamint reumás vagy szív és érrendszeri panaszokkal diagnosztizált személyek számára. A sejtek által szállított oxigén és tápanyag ugyanis a többszörösére is nőhet a pezsgőfürdőnek köszönhetően. A Jakuzzi sikeresen enyhíti a migrént, a sérvet és kitűnő fájdalomcsillapító hatású.

Visszaugrás a navigációhoz