term ID:
parent cat ID:61
post ID:12097
category_61
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Ezért legyen saját jakuzzid Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Ezért legyen saját jakuzzid

Publikálva:

Mit látsz, amikor elképzeled az ideális otthont? Lehet, hogy elsőre mindenkinek más kiegészítő jut az eszébe, azonban te sem mondanál nemet egy jakuzzira. Legyen szó akár kültéri vagy beltéri masszírozásról, a jakuzzi egyszerre jelent szórakozást, kényelmet, luxust, és ennél sokkal többet is.

A jakuzzi egyenlő az egészséggel

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


Képzeld el, hogy egy hosszú és fárasztó napon vagy túl, alig várod, hogy ledőlj az ülőgarnitúrára. Nagyjából arra sem marad erőd, hogy egyél valamit, úgyhogy bekapcsolod a tévét, és unottan kapcsolgatsz a csatornák között.

Most képzeld el, hogy minden másként történik. A fáradt és hosszú nap nem változik, de amikor hazaérsz, akkor gyors felkapod a fürdőruhádat, és belefekszel a meleg, buborékokkal teli vízbe. Lehet, hogy pár percre elalszol, miközben minden porcikádat masszírozza a fúvókákból áramló levegő. Fél óra sem telik el, és úgy érzed magad, mint akit kicseréltek. Gyors tusolással zársz, majd vacsorát készítesz és még szabad időd is marad. Melyik hangzik jobban?

Sokan a fürdőkádra esküsznek, azonban a két lehetőség összehasonlíthatatlan. Ha saját jakuzzid van, akkor az igazi luxus élmény, miközben egyáltalán nem kell gazdagnak lenni a beszerzéséhez. Ma különböző jakuzzik közül lehet választani, vannak olcsóbbak, drágábbak, kisebbek, nagyobbak… mindenféle. De miért van szükséged rá?

A saját jakuzzi előnyei

A válasz nagyon egyszerű: relaxáció, stresszoldás, saját tér, egészség. Ha otthon be tudsz ülni a saját masszázsmedencédbe, akkor nem kell többé szállodákba és drága SPA-ba járnod, mindössze a másik szobáig kell elmenned. Ráadásul, miközben a szállodában osztozni kell a többi vendéggel, addig az otthonod a tiéd, senki sem fogja megbolygatni az intimitásodat.

Nem kell időpontot kérned, hanem akár naponta élvezheted a kellemes melegvizet. Ha pedig kettőnél több ember is elfér benne, akkor a baráti társaságod körében is felkapott leszel. Érdemes megjegyezni, hogy a jakuzzi használat az izmoknak és a csontoknak is jót tesz, úgyhogy az egészséged érdekében is megéri a vásárlás.

Kültéri vagy beltéri?

Innentől kezdve csak azt kell eldöntened, hogy hova szeretnéd letenni álmaid medencéjét. A szerencsések saját kerttel vagy nagyobb terasszal rendelkeznek, ami ideális hely a jakuzzinak. A kültér előnye, hogy akár a gyönyörű hóesésben is benne lehetsz a vízben, miközben nem kell félned a megfázástól. Az egyetlen hátránya, hogy amikor ki akarsz szállni a vízből, akkor gyorsnak kell lenned, de a romantikus nyári esték így is felejthetetlen élményt nyújtanak.

A beltéri jakuzzi szinte bármelyik szobában elhelyezhető, ha bevállalós vagy, akkor teheted az ágy mellé is. A fürdőszoba szintén sok lehetőséget tartogat, csak arra kell figyelned, hogy a helyiségnek legyenek ablakai, így bármikor ki tudsz szellőztetni. A beltér előnye, hogy a hőmérséklet állandónak nevezhető, így biztosan nem fog egyik vezeték sem megfagyni, ráadásul sokkal közelebb lesz hozzád a jakuzzi, így tényleg bármikor beleülhetsz.

Összefoglalva, a jakuzzi vásárlása javítja az életminőségedet, miközben biztosan találsz az ízlésednek megfelelőt. Ne hagyd ki ezt az élményt!

Visszaugrás a navigációhoz