term ID:
parent cat ID:6
post ID:12
category_6
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Jakuzzi és az alvás. Jobban alszunk ha rendszeresen használunk jacuzzit? Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Jakuzzi és az alvás. Jobban alszunk ha rendszeresen használunk jacuzzit?

Ön is nehezen, és keveset alszik? Akkor Ön is azok közé tartozik, akiknek a mindennapi életét keseríti meg az, hogy nem tudja rendesen kipihenni magát. Ez sok embernél nem hébe-hóba előforduló dolog, sokan évek óta szenvednek álmatlanságban. Sok ember bagoly, mert hiába fekszik az ágyban, még lekapcsolt lámpánál sem képes aludni, mások pedig el tudnak ugyan aludni, de minden kis neszre felébrednek.

Javíthat ezen a jakuzzizás?

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


Ha az éjszaka Önt sem pihenteti rendesen, és nem  képes megfelelő minőségű és mennyiségű alvásra, akkor hosszútávon a teljesítménye rovására is könnyen mehet a dolog.

Figyeljünk a minőségi alvásra!

Sok apró trükk van, amik segíthetnek Önnek a jobb alvásban. A megfelelő sötétítés, az ideális hőmérséklet, a telefonja némítása vagy kikapcsolása, a csend stb. Az is nagyon fontos, hogy mindig megfelelően lezárva a napot, relaxáltan kerüljön a paplan alá. A sportolás hamar ki tudja fárasztani, ha pedig utána tud egy forró fürdőt venni, akkor az maga a mennyország tud lenni…

Egy kellemes fürdő mély, pihentető alvást biztosít

Egy kellemes fürdő mély, pihentető alvást biztosít

Jakuzzis relaxálás

Az egyik legpihentetőbb elfoglaltság, amit ha van saját jakuzzija akár az év 365 napjában meg tud tenni, az a meleg vízben való elmerülés, távol a mindennapi gondoktól. Nem csak napközben, de az éjszakai alvása előtt, egy jakuzziban való ejtőzésnél kevés jobb dolog van a világon. A meleg víz normalizálja a testhőmérsékletét, a fáradt izmait kilazítja, a szervezetét felkészíti a többórás pihenésre. A jakuzzi vize tehermentesíti a végtagjait (szinte lebeg), így könnyebbnek érez mindent, a pezsgés pedig segít a letapadt izmain, lazítja, masszírozza és kényezteti .

Jó ilyenkor a gondolataiba merülni, át tudja gondolni az aktuális napot, és megtervezheti a következőt szeretné. Vagy épp ellenkezőleg! Kikapcsolja a gondolatait, és csak a pihenésre fókuszál. Bármelyiket is választja, miközben élvezi a pezsgést, akkor elalvás előtt nem fog semmin aggódni vagy rágódni, hanem képes lesz addigra már mindent elengedni, és csak az alvással törődni.

Legyen a napi rutinja része a jakuzzizás, hiszen Önnek is jár napi néhány perc, amikor csak magával törődik. Ha Ön kipihent és jókedvű, a környezet is egészen fog Önhöz viszonyulni. Ha képes beépíteni az életébe ezt a kikapcsolódási formát, akkor nagyon hamar észreveheti majd, hogy mennyit javul az életminősége. A jakuzzi rendszeres használatával sokkal nyugodtabb, kipihentebb, energikusabb lehet, és képes lesz könnyebben venni a mindennapi akadályokat.

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Kollégáinkat

Jakuzzival és infraszaunával kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Medencével és medence kiegészítőkkel kapcsolatban:

+36-20-258-64-20 +36-30-9-247-003

Bemutatóterem nyitvatartása

Kedves Érdeklődő!

Néhány változás a koronavírus miatt:

1. A bemutatótermünk nyitva, kollégáink folyamatosan dolgoznak, de a kialakult vírushelyzet miatt kérjük Önöket, hogy telefonáljanak nekünk mielőtt eljönnének hozzánk. Így megoldható, hogy egyszerre csak 1 család legyen nálunk.

2. Ha nem szeretne eljönni a bemutatótermünkbe, de érdeklődik a jakuzzik iránt, hívjon minket nyugodtan. Akár videótelefonon (skype, facetime) is meg tudjuk Önnek mutatni a termékeket. Telefonon a nyitvatartási időn túl is hívhat minket.

3. A kormány döntése miatt nyitvatartásunk rövidült. Hétköznap jelenleg 15 óráig vagyunk nyitva. Lásd lejjebb.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 15 óra között

Szombaton: 09 – 12 óra között

Vasárnap: Zárva tartunk

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Írjon üzenetet nekünk

Tegye fel kérdéseit vagy kérjen egy visszahívást!

  • Kérek egy visszahívást