term ID:
parent cat ID:6
post ID:186
category_6
Tartalomjegyzék erről az oldalról: A masszázsmedence jótékony hatása futók számára Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A masszázsmedence jótékony hatása futók számára

Rengeteg ember választja a futást, mint sportolási lehetőséget, hiszen gyakorlatilag semmi nem kell hozzá, csak egy megfelelő futócipő, és tulajdonképpen már lehet is indulni. Szokták korán reggel, késő este, nyáron, télen gyakorlatilag bármikor.  Akit egyszer elkap a futás íze, azoknak szinte mindegy milyenek a körülmények.

Ez mind szép és jó, de ilyenkor a sérülések esélye is benne van a pakliban. Segíthet ezen a jakuzzi?

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


Sérülések futás során

Futás közben nagyon könnyű sérüléseket szerezni, ennek sokszor a nem megfelelő cipő az oka. Ha futásra adjuk a fejünket, hanyagoljuk a hagyományos tornacipőket, és semmi esetre se a napközben használatos sportcipőnket nyúzzuk. Egy jó minőségű darabért sajnos bele kell nyúlni a pénztárcába, méghozzá jó mélyen. A jó hír viszont, hogy ezzel a futós felszerelés java része meg van oldva, kevésbé nagy gond egy gyengébb minőségű nadrág viselése, mintha a cipőről van szó.

Természetesen nemcsak a cipő okozhat problémákat. Ha nem vagyunk felkészülve, az izmaink nincsenek bemelegítve, könnyen begörcsölhetnek, és kaphatunk izomlázat is. Soha ne terheljük magunkat, ha betegek vagyunk, vagy gyakorlatlanok. Ha nem edzünk folyamatosan, ne akarjuk mindent elérni egyszerre, mert annak könnyen sírás lehet a vége. Fokozatosan, lassan szoktassuk hozzá a testünket a terheléshez.

Érdemes elkerülni a betonon való futást. Ez egy városban nem egyszerű, főleg, ha az híján van zöldövezetnek és futópályáknak. A betonon való futástól könnyen lehetnek izom- és ízületi fájdalmaink. Nem biztos, hogy a gondok hamar jönnek, lehet, hogy csak hónapok vagy évek múlva érezzük a bajt, de akkor már könnyen lehet, hogy az alternatív terápiák nem jöhetnek szóba, és műteni kell a fájó testrészünket.

A jakuzzi segítségével enyhíthetők a futás okozta panaszok

A jakuzzi segítségével enyhíthetők a futás okozta panaszok

A jakuzzi jótékony hatása

Nemcsak a profi, hanem az amatőr futók számára is fontos lenne a levezetés, a relaxáció és az izmok lazítása. Sokan erre nem fordítanak elég gondot, pedig a rendszeres izomlazítással megelőzhető volna egy csomó jövőbeli probléma. A jakuzzi használata számos kiváló hatással rendelkezik, amiért a futók nagyon szeretik használni. A vízben könnyűvé válik az ember, az izmoknak lehetőségük van ellazulni, a meleg, pezsgő víz pedig javítja a vérkeringést, és elkerülhetők vele a különféle izomsérülések is. Edzések után egy-egy félórás merülés már szuper hatást biztosít. Egy hosszú nap és edzés után pihentető érzés az egész testnek elmerülni, és masszíroztatni magunkat a megfelelő helyeken, és higgyük el, másnap kevésbé fognak fájni az izmaink-ízületeink, ha a futás után közvetlenül megmártózunk a pezsgő vízben!

Sportsérülés esetén kiemelten fontosak a gyógyulás szempontjából a megfelelő terápiák. Ha valamilyen sérülést szenvedtünk futás közben, akkor ajánlatos az orvosunkkal konzultálni a jakuzzi használatról, de valószínűleg nem lesz kifogása a terápia ellen. Mindenképpen kövessük az orvosunk utasítását a mielőbbi gyógyulás érdekében.

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Kollégáinkat

Jakuzzival és infraszaunával kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Medencével és medence kiegészítőkkel kapcsolatban:

+36-20-258-64-20 +36-30-9-247-003

Bemutatóterem nyitvatartása

Kedves Érdeklődő!

Néhány változás a koronavírus miatt:

1. A bemutatótermünk nyitva, kollégáink folyamatosan dolgoznak, de a kialakult vírushelyzet miatt kérjük Önöket, hogy telefonáljanak nekünk mielőtt eljönnének hozzánk. Így megoldható, hogy egyszerre csak 1 család legyen nálunk.

2. Ha nem szeretne eljönni a bemutatótermünkbe, de érdeklődik a jakuzzik iránt, hívjon minket nyugodtan. Akár videótelefonon (skype, facetime) is meg tudjuk Önnek mutatni a termékeket. Telefonon a nyitvatartási időn túl is hívhat minket.

3. A kormány döntése miatt nyitvatartásunk rövidült. Hétköznap jelenleg 15 óráig vagyunk nyitva. Lásd lejjebb.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 15 óra között

Szombaton: 09 – 12 óra között

Vasárnap: Zárva tartunk

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Írjon üzenetet nekünk

Tegye fel kérdéseit vagy kérjen egy visszahívást!

  • Kérek egy visszahívást