term ID:
parent cat ID:6
post ID:330
category_6
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Jacuzzi internetes vásárlása. Megéri? Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Jacuzzi internetes vásárlása. Megéri?

Ma már az internetnek hála, szinte nincs olyan termék vagy szolgáltatás, amit ne tudna megvásárolni a világhálón keresztül, így akár egy jacuzzit is.

Mire érdemes figyelni, ha úgy dönt, hogy egy honlapon keresztül rendel magának egy ilyen árkategóriájú, és összetett terméket?

Rengeteg weboldalról akár néhány kattintással rendelhetünk magunknak gyakorlatilag bármit, még egy jacuzzit is. A webáruházak, gyártók, kereskedők között jelentős árkülönbözet lehet, de nyilván nem szeretné ezt az árkülönbözetet a következő 1 évben a magas havi fenntartásra (villanyszámlára), javításokra és egyéb kellemetlen meglepetésekre kifizetni. Éppen ezért (és sok egyéb tényező miatt is) szerintünk érdemes kellően körüljárni a jacuzzi vásárlás témáját, és több céggel, több kereskedővel, értékesítővel is beszélni, mielőtt meghozná a végső döntést.

Ha van rá lehetősége, akkor a legbiztosabb, hogy megnézi élőben is a terméket, akár ki is próbálja, mielőtt megrendelné. Óriási ár, minőség, tartósságbeli stb. különbségek lehetnek az egyes gyártmányok között, amik egy monitoron keresztül nézve, nem valószínű, hogy látszódni fognak. Egy jó jacuzzi áráért akár már egy autót is vehet, amit azért nem árt szemrevételezni, kipróbálni. Ugyan ez igaz a jakuzzira is. Nem beszélve arról, hogy egy jakuzzi, bár nem annyira, mint egy autó, de igen összetett termék, és ami az árának a 70 %-át teszi ki, az burkolata mögött van. Ez fogja nagyban meghatározni, hogy Ön egy pihentető, rengeteg feledhetetlen pozitív élményt nyújtó, kiváló terméket vásárol e hosszútávra vagy egy bosszúságforrást rövidtávra, vagy ami még rosszabb, egy bosszúságforrást hosszútávra…

Folytatás lejjebb…

Ajánló


 

Ha teheti, nézze meg!

Teljesen más az érzet, ha élőben látja a jakuzzit, megérintheti, megvizsgálhatja, személyesen beszélhet egy szakértővel, míg online csak pár képet láthat róla. Az is könnyen előfordulhat, hogy megtekintés után jön rá, vagy vezeti rá a tanácsadó kolléga, egy rövid beszélgetés után, hogy mégsem az előzetesen kiválasztott darab lesz az Ön számára a legmegfelelőbb. Az is lehet, hogy egy kedvezőbb árú termék is már tudja azt, amire Önnek szüksége van. Ugyanakkor az is megtörténhet, hogy ami képen nem nézett ki túl jól, az élőben teljesen másmilyen, és arra esik a választása.

Higgye el, megéri a személyes szemrevételezés, kipróbálás, ha hosszútávra tervez.  

Ha mégis úgy dönt, hogy személyesen nem látogatja meg a kiszemelt céget:

Ha csak az internet alapján rendel jacuzzit, akkor azért érdemes legalább a világhálón utánanézni kicsit a kereskedőnek, pl.: milyen régóta foglalkoznak ezzel, milyen termékeket kínálnak még stb.. Minimum legyen egy bemutatóterme a cégnek, érdemes utánajárni, megnézni az ajánlásaikat (ha van egyáltalán), véleményeket keresni róluk. Ha valami gyanúsan olcsó, vagy éppen hatalmas akció van csak most, az aggodalomra adhat okot. Elképzelhető, hogy nem azt kapja, amit feltüntetnek, vagy azt kapja, de sok hasznos és fontos információról csak később szerez tudomást, ezért csak néhány hónap használat után fog kiderülni, hogy mit is vásárolt igazán. Ha máshogy nem, legalább telefonon vegye fel a kapcsolatot a céggel, cégekkel.

Szóval legyen körültekintő internetes vásárlás előtt!

Ha teljesen új terület az Ön számára a jakuzzi (bár mi azt javasoljuk, hogy akkor is ha nem új),  bátran kérje egy szakértő segítségét, de inkább több szakértőjét, és kérdezzen. (Nincs hülye kérdés, egy újszülöttnek minden vicc új!) A webáruház tulajdonosokat is el lehet érni e-mailben vagy telefonon, így mindenképpen érdemes lehet megkeresni őket, ha bizonytalan, vagy nem tudja, hogy melyik jakuzzit válassza, vagy nem tudja pontosan miben különböznek az egyes típusok egymástól és ezek a különbségek mit jelentenek az Ön számára. Az interneten ugyan utána tud olvasni a termékeknek, de mégis csak jobb egy szakemberrel eszmét cserélnie a vásárlás előtt.

Sokan rendelnek külföldről termékeket, de jakuzzit elég rizikós messzi országokból hozatni. Nagy mérete miatt rengeteget kellene fizetni a küldésért, ráadásul egyéb extra díjak, pl.: vám is terhelheti a terméket. Így pedig már biztosan nem éri meg megvásárolni, és utaztatni a világ másik sarkából. Nem is beszélve arról, hogy zsákbamacska a termék, és kétséges is lehet a garancia, amit nehéz lehet Magyarországról érvényesíteni, ha baj adódna.

A legfontosabb, hogy Ön, az igényeinek legmegfelelőbb jakuzzit kapja, és, hogy tényleg azt kapta e, ne csak 2-3 hónappal a vásárlás után derüljön ki.

Keressen meg minket is nyugodtan, az elérhetőségeink bármelyikén. Szakértő kollégáink segíteni fognak Önnek is, természetesen akkor is, ha végül nem nálunk vásárol. Nincs rossz kérdés, maximum megfelelő információk hiányában rossz döntés.

Visszaugrás a navigációhoz