term ID:
parent cat ID:
post ID:10441
category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Jacuzzi vélemények – Valódi emberek, valódi vélemények Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Jacuzzi vélemények – Valódi emberek, valódi vélemények

Farkas Csaba

„Itt találtam meg azt a teljesen korrekt és figyelmes tájékoztatást, amire az embernek egy ilyen értékű termék vásárlásakor szerintem szüksége van.

Alapvetően egy nagyobbat szerettem volna, de aztán elemezve a fúvókák számát és a motorteljesítményt a térfogathoz viszonyítva, ebben találtam meg azt, ami nekünk igazán megfelelő.

Azért a Dr. Bertényi Uszodatechnikát választottam, mert..

Csaba ezt választotta:
Orion Jakuzzi

Dr. Ormai László

„Személyesen 4 bemutatóteremben jártam, 2 magyar gyártónál és 2 amerikai forgalmazónál. Sajnos azt tapasztaltam, hogy a legtöbb hely nagyon marketing szagú volt.

Alapvetően 3 személyes jakuzziban gondolkodtunk, nem akartunk túl kicsit, de túl nagyot sem, viszont a 3 fős medencéket eléggé szűknek találtuk, így végül egy nagyobb mellett döntöttünk.”

László ezt választotta:
Orion Jakuzzi

Kulcsár Tamás

„Mivel nagyon kellemes a kilátás a teraszunkról, még így ősszel is, ezért mindenképpen ide szerettem volna elhelyezni a wellness terméket. Eredetileg egy 5-6 személyeset szerettem volna, de végül a házunknak ezen részén csak egy kisebb fért el.

Mivel én is kereskedelemmel foglalkozom, fontos maga az áru, de ugyanilyen fontos számomra, hogy kitől vásárolom.”

Tamás ezt választotta:
Pico Jakuzzi

Fehér Andrea

„Az elsődleges ok, ami miatt a masszázsmedencét megvettük, a sérült gyermekünk. Sajnos segítségre szorul bármilyen mozgásban.

Nagyon jól esik egy fárasztó nap után beülni a kellemes meleg vízbe és kimasszíroztatni a testünkből a napi fáradalmakat.

Ami még szintén fontos volt, hogy ha saját medencénk lesz, akkor azt nem kell másokkal megosztanunk. Én tartom tisztán a vizét, tudom, hogy mit csinálunk benne, nem kapunk el semmit. Ráadásul ezt bármikor használhatjuk, hogy ezt az év bármely napján megtehetjük,

Andrea ezt választotta:
Neptun Jakuzzi

Metzker Viktória

„ Igazság szerint azért szerettem volna jakuzzit, mert a munkámból kifolyólag keveset tudok elutazni pihenni hétvégén, mivel én javában hétvégén dolgozom, nagyon sok fellépésem van…”

„… egyébként ez egy 6 személyes jakuzzi, 1 fekvő résszel…”

„… idáig minden igényünket kiszolgálta. Nagyon meg vagyunk elégedve vele.”

Viki ezt választotta:
Apollo Jakuzzi

Pollák Gergely

„…jakuzzi vagy medence? Ez az alap kérdés mindig.”

„…ez egész évben használható és ez nekem elég fontos.”

„Mi négyen vagyunk a családban, 2 gyerekkel akik 11 és 9 évesek. Én 2 méter magas vagyok, ezért nagyon fontos szempont volt, hogy Én is elférjek. Kipróbálás után egyből kiderült, hogy mindannyian kényelmesen elférünk benne.”

„Nálunk árambővítésre volt szükség, amitől nagyon megijedtem, hogy milyen vesződségekkel jár. Kiderült, hogy ettől nem kell megijedni.

Gergely ezt választotta:
Gemini Jakuzzi

Mező Dorottya (Miss Mood)

„Azóta szerettünk volna jakuzzit amióta megvettük az ingatlant…

A fő szempont ami miatt egy saját jakuzzi mellett döntöttünk, az a szabadság volt. Bármikor tudjuk otthon használni, tudom, hogy mennyire tiszta, mi takarítjuk. Nem kell attól tartanom, hogy bármilyen fertőzést összeszedek közfürdőkben…

Azért választottuk ezt a típust, mert a baráti körben már volt szerencsénk kipróbálni és nagyon tetszett, praktikusnak találtuk, sokan elférnek benne, gyönyörű a kivitelezése… „

Dóri ezt választotta:
Apollo Jakuzzi

Toldi Gábor

„Nem az olcsóságra mentünk. Fontos volt a minőség, a megbízhatóság, a cég háttere…”

„Tágasabb, kényelmesebb kivitelt szerettünk volna…”

„Elég magas vagyok, 191 cm és fontos volt, hogy Én is minden pozícióban kényelmesen elférjek.”

Gábor ezt választotta:
Gemini Jakuzzi

Farkas Gyöngyi

„Panellakásból költöztünk kertes házba, és régóta szerettünk volna medencét vagy jakuzzit…”

” …a fiam több mint 2 méter magas, így nagyon fontos volt, hogy neki is kényelmes legyen…”

„Ahhoz kértem tanácsot először, hogy ha 2 méter magas ember veszi igénybe, akkor milyen típus legyen. Rögtön ki is esett a 3 személyes változat.”

 

Gyöngyi ezt választotta:
Gemini Jakuzzi

Dr. Tóth Péter

„Napi 8 órát állok a beteg kedvenceket vizsgálva vagy éppen műtve, így a nap végére eléggé elgémberedik a nyakam, a vállaim és a hátam. Hetente járok sport masszőrhöz, de az otthoni masszázs medence talán még ennél is többet segít! Az, hogy minden nap végén átgyúrja a hátamat és a megfáradt végtagjaimat, felbecsülhetetlen!”

Péterezt választotta:
Olympos

Edit és Győző

„Imádunk a forró vízben lazítani egy fárasztó nap után. Szuper, hogy nem kell többé a helyi uszodába autózni, ha épp erre vágyunk. Csak beindítom a pezsgőfürdőt és nem kell többé a záróra miatt bosszankodnunk!”

Edit és Győzőezt választotta:
Pico

Fűrész Árpád

„Nem gondolom, hogy nagylábon élnék, de mindig is oda figyeltem arra, hogy a sok munkát minőségi kikapcsolódás kövesse. Ezért is választottam otthonra a Pico Jakuzzit, hogy a párommal közösen osztozzunk az élményben. Köszönjük a sok segítséget és a szakszerű beszerelést!”

Árpádezt választotta:
Pico

Katkó Gáspár

„Régóta ismerem Bertényiéket így tudtam, ha egyszer jakuzzit veszünk, rögtön nekik szólok. Nagyon kedvesen és segítőkészen válaszoltak az összes felmerülő kérdésre, profik voltak az üzembe helyezéskor. Bárkinek szívből ajánlom őket!”

Gáspárezt választotta:
Orion

Kicsiny Ottó és Györgyi

„Azért is akartunk kerti jakuzzit otthonra, mert a forró, pezsgő víz állítólag rendkívül jó hatással van az ízületi problémáinkra. És valóban, a Dr. Bertényiék által ajánlott modell minden hozzá fűződő várakozásunkat beváltotta! Bertényiék segítettek megtalálni a mi igényeinknek legmegfelelőbb modellt, amit aztán gyorsan és szakszerűen installáltak nálunk. Semmiféle fennakadás nem volt, tisztán és gördülékenyen, maximálisan a megbeszéltek szerint zajlott minden. Nagyon-nagyon megbízhatóak, mindenkinek ajánljuk őket!”

ezt választotta:
Orion

Márkus Bence és Anita

„A legélvezetesebb kikapcsolódás számunkra a meleg, pezsgő vízben relaxálás. A megismerkedésünk óta tervezzük, hogy megajándékozzuk magunkat eggyel! Az interneten böngészve találtunk rá a Dr. Bertényi uszodatechnikára és nagyon szimpatikusak voltak. Csak hétvégén tudtunk beszélni velük, de így is készségesen válaszoltak minden felmerülő kérdésünkre.”

Bence és Anitaezt választotta:
Gemini

Molnárné Herczog Bibi és Molnár Attila

„Ez a kép aznap este készült, amikor először próbáltuk ki az új jakuzzinkat! 🙂 Köszönjük apuéknak a szuper évfordulós ajándékot, Bertényiéknek pedig a szuper kivitelezést! Az első pillanattól rengeteget segítettek már a kiválasztásban is, de utána is minden profi módon történt.”

Bibi és Attilaezt választotta:
Neptun

Zékány András és Kata

„Nagyon sokat jártunk wellness hétvégékre, aztán arra gondoltunk, mi lenne, ha kihagynánk néhányat és az árából otthonra varázsolnánk egy wellness-szektort?! A jakuzzi kiválasztásában és beépítésében is a Dr. Bertényi Uszodatechnika volt a segítségünkre. Kedvesek, készségesek, maximálisan meg vagyunk velük elégedve!”

András és Kataezt választotta:
Apollo

Visszaugrás a navigációhoz