term ID:
parent cat ID:6
post ID:280
category_6
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Kényeztető Wellnessezés otthonunkban? Vásároljunk a családnak Jakuzzit! Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Kényeztető Wellnessezés otthonunkban? Vásároljunk a családnak Jakuzzit!

Egy nehéz nap után mi másra vágyna az ember, mint egy nagy pihenésre és lazulásra, ahol fáradt, a gondoktól befeszült izmai elernyedhetnek és a napi stressz is lekerül válláról. Erre tökéletes megoldás lehet a Jakuzzi használata, mely a meleg víznek és a masszírozó vízsugaraknak köszönhetően teljesen ellazítja az igénybevett testet.

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


De nem csak testünkre, hanem a  lelkünkre is jó hatással van, hiszen végre egyedül vagyunk saját gondolatainkkal, vagy a szeretteinkkel és relaxálhatunk a víz kellemes csobogása mellett.

Milyen jótékony hatással bír a Jakuzzi?

Nem csak egészségünkre, de szépségünkre, sőt személyes kapcsolatainkra is nagyon jó hatással van a Jakuzzi és ha igazán sikeresek szeretnénk lenni, ezt a fajta pihenést iktassuk be a napi teendőink közé. Mivel a medencében az izmaink hamar ellazulnak, kis időn belül teljesen lekerül rólunk a mindennapi stressz és az idegeskedés. Szívritmusunk lelassul, szorongásunk azonnal csökkenni kezd. Miközben a Jakuzziban pihenünk egy nehéz nap után, agyunk elkezd endorfint termelni, mely csökkenti a fájdalmakat, illetve lazító és kedélyjavító hatással is bír. Az ember sokkal boldogabb, nyugodtabb és elégedettebb lesz az életével.

A hidromasszázs nagyon jót tesz vérkeringésünknek, szívritmusunk egyenletessé válik, a vérkeringésünk felgyorsul, így több oxigént képes szállítani a sejtekbe a vér. A meleg víz pedig megnyitja a bőr pórusait, így megszabadulhatunk a felgyülemlett méreganyagoktól, közben a bőr vérkeringését is serkenti, tökéletes lehet feszesítésre és narancsbőr ellen. A Jakuzzi használta természetes módon nyugtatja meg testünket és lelkünket, mely után garantált a nyugodtabb, pihentetőbb alvás. A víz kellemes csobogása és ringatása egy meditatív állapotba repít bennünket, melyhez tökéletesen hozzájárul, hogy izmaink és az egész testünk teljesen ellazul.

Érdemes otthonra is Jakuzzit vásárolni?

Hogy a Jakuzzi használata során és azt követően a legtöbb pozitív hatást tudjuk érezni fontos, hogy rendszeresen használjuk. Például ha gerinc, vagy hátfájdalommal küzdünk, a Jakuzzi szépen enyhíteni tudja fájdalmainkat és képes, azt teljesen megszüntetni, ha napi rendszerességgel használjuk a medencét. Ezt megtehetjük különböző fürdőkben is, ám sok embernek nincs ideje minden egyes nap külön wellness fürdőkbe menni, ezért egyre többen szeretnénk saját otthonukba Jakuzzit vásárolni. A Jakuzzi vásárlásáról mindenkinek egyből a luxus, a jólét és a gazdagság jut eszébe. Pedig ennek nem minden esetben van valóság alapja, bár valóban egyszer költséges kiadás a berendezés megvásárlása, ám mégsem akkora költség, mintha minden nap egy wellness központba látogatnánk el. Ha lakásunkba van egy sarok, ahol elegendő hely van, egy jakuzzinak akkor érdemes lehet egyet otthonra vásárolnia. De akár a teraszon, vagy a kertben is elhelyezhető. A telepített jakuzzik közül a 85 % – uk a szabadba kerül.

A beltéren elhelyezetett Jakuzzi sem számít akkora különlegességnek, hiszen egyre több otthon tesznek kényelmesebbé ezzel a medencével. Ebben az esetben viszont vagy érdemes már az építkezéskor erre gondolni, vagy ha már kész épületről van szó, akkor felmérni előre a terepet, hogy egyáltalán bejuttatható a jakuzzi a kívánt helyiségbe. Nem csak magunknak és családunk részére lehet jó, de áthívhatjuk rokonainkat, barátainkat is, hogy kipróbálják a Jakuzzinkat, biztosan mindenkit le fogunk vele nyűgözni. Ha már jakuzzi vásárlásán gondolkozunk, az a legjobb, ha több férőhelyeset veszünk, akkorát, hogy legalább négy ember kényelmesen elférjen benne, így az egész család egyszerre élvezheti a Jakuzzi jótékony hatásait.

Mivel igen nagy a kínálat a piacon, és bár első ránézésre nem olyan sok különbség van az egyes gyártók termékei között (a laikus szemnek), mindenképpen érdemes több kereskedőnél is érdeklődni, és felkeresni Őket személyesen is, mert valójában igen nagy különbségek vannak, mind esztétikában, mind minőségben, mind összeszerelésében, mind felszereltségben, mind kialakításban stb.

Visszaugrás a navigációhoz