term ID:
parent cat ID:61
post ID:11834
category_61
Tartalomjegyzék erről az oldalról: A jakuzzi felpezsdíti a kapcsolatokat Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A jakuzzi felpezsdíti a kapcsolatokat

Publikálva:

A házasság egy gyönyörű igennel szokott kezdődni, de sosem tudhatod, hogy miként lesz vége. Általában olyan álmokkal indulunk neki a világnak, amibe minden jól működik, de az évek rányomják a bélyegünket a boldogságunkra. Talán te is keresed a választ arra, hogy miként tudod megmenteni, vagy legalább felpörgetni kicsit a házasságodat.

Az együtt töltött napok először hónapokká, utána évekké válnak, és amikor elértétek az évtizedet, akkor több dolog is megkérdőjeleződik benned.

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


Ha szeretnéd, hogy minden jól működjön, akkor nagyon fontos a kommunikáció. Amikor egy problémád van, akkor azt sokkal könnyebb megbeszélni, mintha már tíz felett lenne a számuk. Mégis, valamikor nem egyszerű elég időt találni ahhoz, hogy romantikus és meghitt pillanatokat élj át a pároddal. A munka és a hétköznapi problémák felemésztik a legbensőbb érzelmeinket. Ha te is azon gondolkozol, hogy miképpen hozz vissza szenvedélyt az életedbe, akkor ebben a bejegyzésben megtalálod a megoldást.

Miért romantikus a jakuzzi?

Képzelj el egy olyan házasságot, ahol a parázs egyre inkább gyengül, de az emlékeidben még felidézed a legszebb pillanatokat. Ezután képzelj egy jakuzzit. A kellemes meleg vízben enyhe buborékok pezsegnek. Tehetsz pár szál gyertyát a kád mellé, néhány csepp illőolajat a vízbe, majd nincs más dolgod, mint elmerülni a kellemes vízben a pároddal.

Szerencsére ez az álom bármikor valósággá válhat, és te is kitapasztalhatod a jótékony hatását. A közös medencézés felfrissíti a házasságot, és közben intimebbé teszi a viszonyotokat is.

Egyesek eleinte csak legyintenek, így lehet, hogy te sem hiszed el teljesen, de engedd meg, hogy felhozzak egy tökéletes példát. Melyik hotelbe mennél szívesebben, ahol van egy saját jakuzzid a szobában, vagy ahol nincs? Valószínűleg csak kevesen vannak, akik a másodikra szavaznának.

Biztos egyet értesz azzal, hogy amikor a medencén másokkal is osztozkodni kell, akkor lényegesen veszít a romantikából, és kevesebben ülnek benne idegenekkel. Ráadásul egy szálloda SPA-jában rengeteg ember megfordul, ami a higiéniának sem tesz jót.

Hova tegyél jakuzzit, ha romantikára vágysz?

Ha saját jakuzzit vásárolsz, akkor két lehetőséged van. Az egyik a kültéri, a másik pedig a beltéri elhelyezése. Ha a romantikát tartod első helyen, akkor a kinti jakuzzi még télen is tökéletes megoldás az intim pillanatokhoz.

Az a jó a meleg vízben, hogy akár hóesésben is kiülhetsz, és nincs másra szükséged, mint egy meleg borra és a párodra. Külön mutatvány lesz, amikor ki kell szállni a vízből és be kell szaladni a mínuszban, de ez csak plusz ok a nevetésre.

A másik lehetőséged az, ha a beltérben helyezed el. Erre tökéletes lehet egy nagyobb fürdőszoba vagy akár a hálószoba is. Nincs annál jobb, mint amikor az ágyból kiszállva csak egyetlen lépés választ el a jakuzzitól, főleg, ha ott van melletted életed szerelme.

Ilyenkor be tudod vetni a gyertyák erejét, és pár rózsaszirom is segíthet. Arra figyelj, hogy a virágokat soha ne a medencébe szórd bele, mert utána nehéz lesz kiszedni. Ha szeretnél egy kis erotikát bevinni a társas életedbe, akkor a jakuzzi lesz a tökéletes megoldás.

Visszaugrás a navigációhoz