term ID:
parent cat ID:61
post ID:11397
category_61
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Jakuzzi és a vízszámla Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Jakuzzi és a vízszámla

Publikálva:

Mi lehetne jobb annál, mint, hogy a pároddal együtt eltölts egy kellemes, romantikus estét? A pislákoló gyertyaláng, az asztal közepén álló vörös rózsa, és az illatozó falatok mellett csak egy jakuzzi lehet hívogatóbb. Lehet, hogy te is azok közé tartozol, akiknek ritkán marad annyi idejük, hogy rendszeresen wellness hétvégére menjenek, de talán te is gondoltál arra a megoldásra, hogy akár a saját otthonodban alakíts ki kellemes masszázs sarkot.

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


Olyan rohanó világban élünk, ahol az idő tényleg aranyat ér, azonban sokszor arra a kevés szabad órára, ami megmarad, inkább otthon szeretnénk maradni.

Szerencsére ma már adott a lehetőséged arra, hogy az otthonodba vidd egy wellnesshotel felszereltésgét, amit megoszthatsz a szeretteiddel viszont idegenekkel nem kell, ellentétben a hotelekkel. Amennyiben gyermeked is van, és talán nem egy, hanem több, akkor ők is ugyanúgy élvezhetik a jakuzzi nyújtotta élményeket. Ha veled is ez a helyzet, akkor érdemes lehet elgondolkodni egy saját masszázsmedence beszerzésén, ami amellett, hogy lenyugtatja a testedet egy stresszes nap után, a gyerekek kedvencévé is válhat.

Ne félj a vízszámlától

Talán te is hallottad már azt az érvelést, hogy egy jakuzzi vagy egy masszázsmedence megemeli a vízszámlát, azonban ez csak nagyon kis mértégben igaz. A napi rutinod során valószínűleg többször állsz a zuhany alatt, legyen akár szó egy hajmosásról, vagy az esti fürdésről, ezzel szemben a medencének a vizét egy kis odafigyeléssel  hosszabb ideig használhatod. A legtöbben félévente, de van olyan is aki évente cseréli csak le a jakuzzija vizét. Ez persze a használat módjától és a vízkezeléstől is függ.

Ha egy 2000 L-es évi fogyasztással számolsz, akkor a hagyományos zuhanyzások során elhasznált napi 50-150 L bizony sokkal többre jön ki. Persze ezek a számok kerekítve vannak, lehet, hogy ha te egyedül élsz, vagy csak ketten vagytok, akkor sokkal kevesebb a vízszámlátok, azonban még így is bőven az éves 2000 L felett leszel.

A jakuzzit az egész család élvezi

 

Visszaugrás a navigációhoz