term ID:
parent cat ID:6
post ID:9765
category_6
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Micro Silk Oxigénterápia Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Micro Silk Oxigénterápia

A 35 év feletti hölgyek kedvenc jakuzzi kiegészítője!

Mire jó? Hölgyek (és manapság nem ritkán már urak is) milliói költenek jelentős összegeket havonta különböző krémekre, bőrápoló szerekre, bőrkezelésekre, hogy bőrük feszesebb, puhább, fiatalos legyen és próbálják a ráncok, és más öregedés jeleit mutató folyamatok megjelenését minél későbbre időzíteni. Ezeknek a krémeknek, kezeléseknek a kiváltására alkották meg a jakuzzi tulajdonosok (és feleségeik) nagy örömére a Micro Silk oxigénterápiát.

Röviden: Folyamatos használat. (napi 20 perc)

a. Hidratálja, megfiatalítja, tisztítja a bőrt.

b. Csökkenti a ráncok megjelenését a bőrön azáltal, hogy serkenti a kollagén (természetes fehérje) termelést.

c. Növeli a belélegzett negatív ionok számát, ami pl.: csökkenti a stressz hormonokat, nyugtatja az idegeket.

d. Szauna hatás, ami serkenti a vérkeringést, frissíti a bőrt.

Hogyan működik? A micro Silk oxigénterápia használata alatt, a vízbe olyan apró buborékok milliárdjai kerülnek, amik 50 -100 szor kisebbek egy átlagos buborék méreténél. Mivel ennyire aprók, ezért képesek behatolni a bőr pórusaiba ahol így elősegítik a bőrön – bőrben lévő szennyeződések eltávolítását, puhítják, lazítják a bőrt, valamint serkentik annak kollagén termelését.

 Ezen túl, a milliárdnyi apró buborék, rengeteg negatív töltésű iont (amik városi környezetben alig, de tengerparton, vízesés közelében, erdőben, hegyekben nagy számban fordulnak elő) szabadít fel a vízfelszínen, amiknek a belélegzése számos pozitív hatással van az emberi szervezetre pl: természetes antidepresszáns, növeli a szerotonin  szintet (örömhormon), segít a jobb alvásban, nyugtató hatású.

Nézzük meg részletesebben kifejtve

a. Hidratálja, megfiatalítja, tisztítja a bőrt.

A bőrön maradó H2O (Víz) és O2 (oxygén) feltölti a bőr pórusait, kiemelik a szennyeződéseket, és így hidratálják, rugalmassá, puhává teszik, tisztítják a bőrt, csökkentik a bőrszárazságot és a ráncok megjelenését. Nincs olyan ember, aki így frissen tartva bőrét ne örülne  egy – egy másoktól kapott bóknak, nyilván Ön is hasonlóan érezne.

b. Csökkenti a ráncok megjelenését a bőrön azáltal, hogy serkenti a kollagén (természetes fehérje) termelést.

Oxigén segítségével növeli a bőr kollagén termelését. A bőr természetes kollagén termelése az idő múlásával csökken, és mivel a kollagén felelős többek között a bőr feszességéért ezért ennek csökkenése egyre több ráncot, és öregedési foltot eredményez, hogy csak a külső látható jeleit említsük.  A kollagén hiány vagy a kollagén pusztulása a fő oka az öregedési folyamatoknak. Ezért hölgyek örök ellensége a fokozatosan csökkenő kollagén szint, amit Micro Silk el felszerelt jakuzzival leküzdhet.

Napi 20 perc használattól bőre feszesebb, simább lesz, és nem lesz szüksége megannyi krémre, bőrkezelésre, testápoló szerre, a kívánt fiatalos bőr eléréséhez.

Mi az a kollagén? A kollagén egy természetes fehérje mely biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát. A bőrünk nagy része, 75%-a kollagénből épül fel, és összességében a testünk fehérjéjének kb. 30%-a kollagénből áll.

A kollagén természetes eleme az ízületeknek, porcoknak, a hajnak, bőrnek, és a létfontosságú szerveknek. Hiánya az egész testre vonatkozólag gyengeséghez és fáradtsághoz vezet. Rossz lehet a közérzetünk, kevesebb lehet az energiánk, és a kor előrehaladtával, egyre kellemetlenebb tüneteket produkálhat a hiánya. Az ember azt kívánja, bárcsak mindig fiatal és egészséges maradhatna.


Bőrünk, de legfőképpen az egészségünk megőrzéséhez, a kollagén szintet mindig egyensúlyban kellene tartani a szervezetben. Következésképpen az ember olyan dolgokhoz fordul ami segíti a kollagén termelést. Legyen szó itt a megfelelő táplálkozásról, a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitelről, bőr ápoló szerekről, krémekről tusfürdőkről, vagy akár a masszázsmedencékhez kérhető Micro Silk oxigénterápiáról.

Bár az emberi szervezet minden nap újratermeli a kollagént, minél idősebbek vagyunk ez a termelés egyre csökken, és egy idő után teljesen leáll. Ilyenkor a test egészségi állapota fokozatosan elkezd romlani. A kollagén hiány első jelei a bőrön megjelenő ráncok, és az ízületek érzékenysége, fájdalma.

Hogy sokáig meg tudjuk őrizni testünk és lelkünk frissességét, ahhoz elengedhetetlenül fontos hogy találjunk egy biztos kollagén forrást. Ebben tud nagy segítséget nyújtani a Micro Silk oxigénterápia.

 

c. Növeli a belélegzett negatív ionok számát, ami pl.: csökkenti a stressz hormonokat, nyugtatja az idegeket.

Számos tanulmány állítja, hogy a szerotonin (melynek hiányát számos betegséggel hozzák összefüggésbe, úgy mint depresszió, rossz kedélyállapot, migrén, álmatlanság stb. ) szint jelentősen növelhető negatív töltésű ionok belélegzésével. Micro Silk segítségével a masszázsmedencében növelhetjük a negatív ionok számát.

Városi környezetünk, a sok beton, műanyag, aszfalt, szmoggal telített levegő nagyon kevés, vagy akár egyáltalán nem tartalmaz negatív töltésű ionokat. Az óceánok, vízesések környékén, hegyekben, erdőkben viszont jelentősen megnő (akár több száz vagy ezerszeres is lehet) a negatív töltésű ionok száma a levegőben.

Negatív töltésű ionokkal leginkább akkor találkozhat a városi ember, amikor zuhanyzás közben a vízcseppek becsapódnak a padlóba. Minden  vízcsepp szétpukkanásakor jelentős számú negatív ion szabadul fel. Ezért tapasztalhatjuk többek között azt a jelenséget, hogy a zuhanyzás legtöbbünket felfrissít, és jobb kedélyállapotban jövünk ki a zuhany alól.

Ezt a hatást sokszorosan el lehet érni a Micro Silk segítségével egy masszázsmedencében. Amikor a Micro Silk oxigénterápia milliónyi apró buborékja szétpukkan közvetlenül az arcunk alatt, akkor rengeteg negatív ion szabadul fel amit közvetlenül belélegzünk.

„ A negatív ionok fokozzák a véráramot az agyban, ezért éberséget és csökkenő fáradságérzetet okoznak. Emellett megvédenek a levegőben lévő számos baktériumtól és irritációtól is” – mondta Pierce J. Howard az agyi folyamatok egyik kiemelkedő kutatója.

 

Néhány dolog amiben segíthet a belélegzett nagy számú negatív töltésű ion:

  • Természetes antidepresszáns
  • Növeli a szerotoninszintet (örömhormon) ami segít a nyugodt alvásban
  • Segíthetnek enyhíteni az allergiát és a migrén problémákat
  • Erősítik az immunrendszert
  • Javítja a koncentrációt


d. Szauna hatás, ami serkenti a vérkeringést, frissíti a bőrt.

A micro Silk apró buborékai a vízben szétpukkanva hőt adnak le, ellentétben a pezsgőfürdő buborékjaival, amik a víz felszínén durrannak szét. Így pezsgőfürdő buborékjai hőt vonnak el a medence vizéből. Ezt a hőt a micro silk apró buborékai a vízben szétdurranva adják le, és ha ez a medencében ülő teste körül történik, akkor közvetlenül a bőr felületén megemelkedik a víz hőmérséklete és egyfajta szauna hatás érezhető. Ez picit megnövekedett bőr felületi hőmérséklet segíti a véráramlást, vérkeringést, így felfrissíti bőrünket.

 

Az itt leírt hatásokat, régi ügyfeleink elmondásai alapján szedtük csokorba, és próbáltuk érthető formába hozni. Reméljük Önnek is segíteni fog a döntés meghozatalában, hogy szüksége van e esetleg erre a kiegészítőre vagy sem, úgy ahogy már rengeteg ügyfelünknek segített.

Visszaugrás a navigációhoz