term ID:
parent cat ID:6
post ID:381
category_6
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Ezek a legextrémebb Jakuzzik a világon Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Ezek a legextrémebb Jakuzzik a világon

A wellness szállodákban található jakuzzikat manapság már senkinek nem kell bemutatni. A meleg vízben való pihenés, masszírozás rengeteg jótékony hatással bír, előnyeit és pozitív hatásait pedig az ember hamar észreveheti magán. Jakuzzi használata közben nem csak testünk, de lelkünk is teljes mértékben meg tud pihenni, mely különösen egy nehéz nap után tud jól jönni. De néha ezt is fokozzák. Lássuk..

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


A Jakuzzi segítségével könnyedén kezelhetőek a testi és a lelki problémák egyaránt. A depresszió és a pánikbetegségben szenvedők esetén különösen ajánlott a jakuzzi kipróbálása, hiszen így a meleg vízben eljuthatnak egy meditatív állapotba, mely segíti feloldani a belsős szorongásukat. Ezenkívül sportolóknak, izomfájdalmak és erős izomláz ellen is jó, de segít a narancsbőr ellen, illetve hatékonyan felveszi a harcot különféle bőrbetegségekkel is.

A rengeteg jótékony hatása mellett pároknak, vagy családoknak is tökéletes kikapcsolódás lehet egy közös jakuzzizás. A Jakuzzikat kortól és nemtől függetlenül szokták az élményfürdőkben keresni, ahol a fiatalabbak sokszor italozgatnak, vagy akár egy bulit is rendezhetnek nyaralásuk közepette, míg  az idősebbek legtöbbször a rengeteg jótékony hatása miatt keresik. Ezeket az egyre nagyobb népszerűséggel rendelkező masszázsmedencéket természetesen egyre többen vásárolják meg otthonra maguknak, hiszen nem csak dekoratív díszei, de nagyon hasznos eleme lehet a lakásnak, háznak, kertnek, vagy akár a nyaralónak.

Ám vannak azok az emberek, akiknek a sima hagyományos jakuzzi már valamilyen szinten unalmas és valami extrémebb medencét keresnek, a teljes feltöltődésük érdekében.

Teljes felüdülés a természet lágy ölén: Jakuzzizz egy lombházban!

Most már Magyarországon is lehetőségünk van arra, hogy egy igazi lombházban mártózzunk meg a habokban. Az ízlésesen kialakított faházikók természetesen jóval modernebbek, mint a kisgyermekek álmaiban megtalálható fa tetején elhelyezkedő kis klubház, ahol az összes barát elfér. Ennek az egésznek azonban megvan egy nagyon különleges hangulata. Fent a lombok között, ahol csodaszép táj tárul elénk, tökéletes lehet a pihenés és a kikapcsolódás. Manapság már több emeletes luxus lakosztályokat is képesek létrehozni fák tetejére, melyeket külön építőcsapat készít el. Talán kevesen is tudják, pedig Hazánkban található meg az egyik legnagyobb luxust és kényelmet nyújtó faház hotel, Noszvajon. Ez a különleges hely tökéletes lehet párok számára és a luxus medencék mellett a szálláshely is így lett kialakítva.

A magas lombházakban található forró jakuzzi felejthetetlen élményt tud nyújtani, miközben mi a nyugodt, csendes természetbe merülhetünk bele, a hatalmas ablakokon keresztül. Ezek mellett még be szeretnénk szívni Magyarország legtisztább levegőjét is, akkor mindenképpen látogassunk el a Bükki Nemzeti Park által átölelt faházakba és a fürdőzés mellett felfedezhetjük, a De La Motte kastélyt is.

Ki próbálná ki a 190 méter magasan való fürdőzést?

Rengeteg lélegzetelállító sztorit lehet hallani és egyértelműen ez is közéjük tartozik. Történt egyszer ugyanis hogy néhány hegymászó fiatal már nagyon unalmasnak találta a sima jakuzzizást. Valami igazán extrém dologra vágytak. Szerették volna hobbijukat valahogy összekötni a pihenéssel. Ekkor pedig némi gondolkodás után arra jutottak, hogy az lenne a legjobb, ha valahogy meg tudnák oldani, hogy 190 méter magasra mászva, tudjanak megmártózni egy „jakuzziban”. Ez nyilván inkább egy sima fürdőre hajaz, semmint egy jakuzzira, de azért így sem semmi. Természetesen a média se tudott elmenni a fiatalok életveszélyes terve mellett és akkoriban számtalan cikk szólt erről, mint a nyomtatott sajtóban, mint az online média területein. Szerencsére a látványos mutatványról néhány felvételt is megörökítettek, ahol látható miként lógnak le egy hídról és hogyan építik meg 190 méter magasan a világ talán legéletveszélyesebb medencéjét. A hegymászó fiatalokból álló csapat elégedett volt munkájukkal és békésen mártóztak meg a habos vízben mit sem törődve az alattuk tátongó hatalmas szakadékkal. Ez a veszélyes jakuzzizás egyelőre még nem lett üzleti siker, pedig a medence akár 20 főt is be tudna fogadni egyszerre. Azonban lehetséges, hogy néhány év elteltével már teljesen megszokott lesz több száz méteres magasságban fürdőzni.

Luxusautókban luxus jakuzzi?

20200818_Auf der Rennbahn , Priview im Vorfeld der Messe ” Caravan”

A masszázsmedencék és a jakuzzik népszerűségét az is tükrözi, hogy szinte nem is létezik, olyan luxus termék melybe ne próbálnák meg valamilyen formában kialakítani. Az otthoni jakuzzizás már szinte megszokott dolog, hiszen egyre többen vásárolnak saját maguk és a családjuk részére masszázsmedencét. Ám manapság Jakuzzi nem csak a lakó ingatlanokban található meg, hanem akár járművekben is .

Az első járműbe található jakuzziról hallhattunk már, hiszen az 1980-as években történt, hogy egy Capilacc Eldorado alapú limuzinban helyeztek el egy luxus jakuzzit. Ez a jármű így már egyértelműen a tökéletes pihenést, kikapcsolódást és a feltöltődést szolgálta. A fedélzeten található napozóterasz részeként pedig egy kisebb, két személyes Jakuzzi is ki lett alakítva. Akik oda vannak az autókért, azoknak biztosan felcsillan a szeme, hiszen a közelmúltban piacra dobott Futuria Sport + Wellness lakóautótól mindenkinek garantáltan tátva marad a szája. A milliárdosok számára tökéletes lehet, hiszen beépített garázst, egy sportautót és még egy jakuzzit is kapunk egyszerre. Ezért az egészért pedig „csak” potom 5 millió eurót kérnek el. A luxus járgány Artemy névre hallgat, 35 méterével összesen 12 embert képes befogadni. A jakuzzi mellett található rajta fitneszterem, bárpult is.

Hajókázás Jakuzziban?

Egy Holland fiatal találta fel az egyik legizgalmasabb fürdőzési lehetőséget. Elkészítette ugyanis azt a csónakot, aminek lényegében az a célja, hogy miközben szeli a habokat, úszó „jakuzziként” is tudjon szolgálni. Ez a Holland habokat szelő kis hajó saját tüzelésű melegítővel van ellátva és tele van forró vízzel, amiben az utasok kényelmesen megpihenhetnek. Kezdetben a feltaláló egyetlen egy hajóval rendelkezett csak, ám manapság már óriási sikereket ért el ezzel a különleges ötletével, hiszen már több ország is szeretné igényt tartani a hajóira és a luxus szolgáltatásaira egyaránt. A fiatal bulizó korosztály egyenesen oda van ezért a hajóért. Nyilván ennek az „úszó fürdőnek” is inkább a mókázás a lényege, és közel sem tud annyit, mint egy telepített jakuzzi, de ettől még nagyon kellemes, és ritka élmény lehet ezzel csónakázni egy folyóban.

Visszaugrás a navigációhoz

Hívja Kollégáinkat

Jakuzzival és infraszaunával kapcsolatban:

+36-30-297-90-12

Medencével és medence kiegészítőkkel kapcsolatban:

+36-20-258-64-20 +36-30-9-247-003

Bemutatóterem nyitvatartása

Kedves Érdeklődő!

Néhány változás a koronavírus miatt:

1. A bemutatótermünk nyitva, kollégáink folyamatosan dolgoznak, de a kialakult vírushelyzet miatt kérjük Önöket, hogy telefonáljanak nekünk mielőtt eljönnének hozzánk. Így megoldható, hogy egyszerre csak 1 család legyen nálunk.

2. Ha nem szeretne eljönni a bemutatótermünkbe, de érdeklődik a jakuzzik iránt, hívjon minket nyugodtan. Akár videótelefonon (skype, facetime) is meg tudjuk Önnek mutatni a termékeket. Telefonon a nyitvatartási időn túl is hívhat minket.

3. A kormány döntése miatt nyitvatartásunk rövidült. Hétköznap jelenleg 15 óráig vagyunk nyitva. Lásd lejjebb.

Köszönjük!

Hétfőtől – péntekig: 09 – 15 óra között

Szombaton: 09 – 12 óra között

Vasárnap: Zárva tartunk

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Írjon üzenetet nekünk

Tegye fel kérdéseit vagy kérjen egy visszahívást!

  • Kérek egy visszahívást