term ID:
parent cat ID:6
post ID:204
category_6
Tartalomjegyzék erről az oldalról: A bőr szépítése a jakuzzi segítségével. A hölgyek kedvence Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A bőr szépítése a jakuzzi segítségével. A hölgyek kedvence

Egy jó jakuzzinak számos pozitív hatása van, és nem csak egy stresszes időszakban, amikor valóban szüksége lenne egy kis feltöltődésre, kikapcsolódásra, pihenésre. Igaz, hogy a szorongást és a stresszt csökkenti, illetve az ízületi és krónikus fájdalmakat is képes enyhíteni, valamint képes elmulasztani az erős, migrénes fejfájást is, és a hát és derékfájdalmakat is hatásosan kezeli.

Ezek mellett viszont nagyon jó hatással van a meleg masszírozó pezsgőfürdő bőrünkre is, hiszen a pórusaink kitágulnak, hatásosan kezeli a ráncokat, így bőre fiatalosabb, egészségesebb lesz.

A jakuzzi abban is segít, hogy szembenézzen az igen kellemetlen narancsbőrrel. Ezeken felül a vérében lévő oxigén hatékonyabban tud hasznosulni, ezáltal igen tápláló hatású a bőrére is. Főleg ősztől kezdődően szokott előjönni az a probléma, hogy bőre jobban ki van téve a hideg időjárásnak, ezért hamar kipirosodik és kiszárad. A masszírozó fürdőzés közben a vérerei kitágulnak, az izmai megpihennek, így míg jakuzziban pihen, addig bőre is felfrissül, szépül.

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


Fürdőzés után az a legjobb, ha vár körülbelül negyed órát, mielőtt bármilyen hidratálót, vagy arckrémet kenne az arcára, hiszen nagyjából ennyi idő kell, hogy az arcbőre teljesen megnyugodjon. Jakuzzizás után, jót tehet bőrének a radírozás, ezt megteheti akár egy törölköző segítségével is. Dörzsölje végig a bőrét, ezáltal el tudja távolítani az elhalt hámsejteket. Sok esetben bőre azért nem tudja felszívni a krémeket, mert ezek az elhalt hámsejtek teljesen eltömítik a pórusait.

Miután ezzel végzett, szokták ajánlani a testápolók használatát, illetve valamilyen arcpakolás is jót tehet az arcbőrének is. A még meleg bőre kitágult pórusain sokkal hamarabb felszívódnak ezek a krémek, így garantáltan kifejtik hatásukat.

A bőr szépítése a jakuzzi segítségével

A bőr szépítése a jakuzzi segítségével

Jakuzzi és az oxigénterápia: a 35 év feletti hölgyek kedvenc kiegészítője

Sok hölgy jár különböző kozmetikai kezelésekre, és sokan közülük élvezik az oxigénterápia számos előnyét is. De ez ma már nem csak a komoly kozmetikák kiváltsága. Hasonlót már saját otthonában is rendszeresen használhat, amivel igen jót tehet a bőrének, és ezzel együtt természetesen saját magának.

Ha minden hasznos előnyét élvezni szeretné a jakuzzijának, akkor akár kérhet bele oxigénterápiát is. Ez egy igen speciális készülék, amit a nagy múltú amerikai Balboa cég fejlesztett ki néhány évvel ezelőtt. Röviden a lényege, hogy olyan apró, mikro buborékokat állít elő, amik képesek behatolni a bőr pórusaiba, és onnan kiáramolva tisztítani azt.  Ezáltal bőre mély tisztul, aminek az eredménye a selymesebb puhább tapintású bőr,  a ráncok csökkenése, feszesebb megjelenés.  Erről a Micro Silk technológiáról is olvashat bővebben honlapunkon.

Ui.: Közhely, de nagyon fontos, hogy mindig szánjon magára időt, mert az idő egyszer elfogy. Itt arra gondolunk, hogy szakadjon ki a mindennapokból, próbáljon meg rendesen lazítani (ez manapság egyre kevesebb embernek sikerül), dobja el a telefont, a tv-t, a híreket kapcsolja ki és törődjön saját magával is egy kicsit. Szervezete meg fogja hálálni Önnek, ha rendszeresen szakít rá időt.

Visszaugrás a navigációhoz