term ID:
parent cat ID:6
post ID:9816
category_6
Tartalomjegyzék erről az oldalról: 5 – 6 személyes jakuzzik Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

5 – 6 személyes jakuzzik

Ha egy 5-6 személyes jakuzzi vásárlását tervezi, akkor ennek a rövid cikknek az elolvasásával néhány alap, de egyben hasznos dolgot tudhat meg, valamint a 3 legnépszerűbb 5 és 6 személyes jakuzzink adatairól, felszereltségeiről és árairól is informálódhat.

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


Mekkora egy 5-6 személyes jakuzzi mérete?

Egy 5-6 személyes jakuzzi alapterülete minimum 2 x 2 m, de vannak 20-30 cm rel nagyobbak is. Ez a jakuzzi méret már elegendő egy nagyobb családnak, ha mondjuk szűk körben szeretnének eltölteni néhány nyugalmas, felfrissítő pillanatot együtt, de már alkalmas lehet baráti összejövetelekre is.

A képekre kattintva megtekintheti az adott jakuzzi adatlapját, felszereltségeit, árait.

Jakuzzi elhelyezése?

Érdemes úgy megválasztania a jakuzzi leendő helyét, hogy 2 de inkább 3 oldalról hozzá lehessen férni. Ez azért ajánlott, mert ha mondjuk egy általános néhány évenkénti karbantartást, esetleg a gépészet átnézését vagy mondjuk csövek kimosását vagy bármi egyéb dolgot szeretne elvégeztetni, akkor ebben az esetben nem kell a jakuzzit elmozdítani a helyéről.

Apollo – 6 személyes jakuzzi. Adatokhoz, Árakhoz klikk a képre.

Tipp: ha a jakuzzi hőszigetelő tetejét (thermotető) szeretné a lehető legkönnyebben leemelni, akkor van lehetősége egy tetőemelő használatára. Viszont a tetőemelőnek szüksége van helyre a jakuzzi 3 oldalánál. Tehát ebbe az esetben is érdemes jól megválasztania a jakuzzi helyét, ugyanis ha sarokba helyezné, akkor a tetőemelőt már nem fogja tudni használni.

Hány masszázsszivattyú van egy ekkora jakuzziban? Számít ez?

A legtöbb erős, intenzív masszázsra képes 5 – 6 személyes jakuzzi, már nem csak 1, hanem 2 vagy 3 vagy akár 4 masszázsszivattyúval szerelt. Ez nem csak a mély, átható masszázsélmény szempontjából ideális, hanem azért is mert így akárhányan használják éppen a jakuzzit, mindenki saját kénye kedve szerint tudja állítani a masszázsélményt, az erőt, az intenzitást, a pezsgést. Nem kell egyesével elzárogatni vagy nyitogatni a masszázsfúvókákat hanem 1 mozdulattal saját magára szabhatja.

Valamint érdemes még megemlíteni,hogy egy több masszázsszivattyúval szerelt jakuzziknál az is egy előny, hogy 1 szivattyúra kevesebb masszázsfúvóka jut, így jóval erősebben, mélyebben képes masszírozni a fáradt izmokat.

1 vagy 2 fekvőhellyel rendelkezzen?

A legtöbb 5 – 6 személyes jakuzzi 1 fekvőhellyel rendelkezik és 4 vagy 5 ülőhellyel. Viszont ha Önnél többen is vannak, akik jobban szeretnek fekve lazítani mint ülve, akkor lehet, hogy Önnek érdemesebb lehet egy 2 fekvőhellyel rendelkező típust választani. A 2 fekvőhellyel és 3 ülőhellyel rendelkező modellek legtöbbször nagyobb alapterületűek, mint 2 x 2m, hogy kényelmesen lehessen benne ejtőzni, ne kelljen szorongani. Ez kültéri elhelyezésnél kevésbé szokott gondot jelenteni, inkább beltérben merülhet fel probléma ha már egy kész épületbe kellene bevinni a jakuzzit, de a nyílászárók túl szűkek..

Gemini – 5 személyes jakuzzi. Adatok, Árak klikk a képre.

Tapasztalat: a hosszú hajú hölgyek sokszor jobba kedvelik az ülő részeket, mert akkor kevésbé, vagy egyáltalán nem ér bele a hajuk a vízbe, amit így nem kell minden jakuzzizás után megszárítani.

Tudta? Mindegyik ülő és fekvőhely más – más élményt nyújt. Egyik csak a hátat, a másik a hátat és a lábat is, a harmadik az egész testet, a negyedik kicsit gyengébben és több ponton, az ötödik, erősebben de koncentrált helyeken masszíroz, ráadásul különböző masszázsfúvókákkal stb.

Milyen felszereltségűek jakuzzik vannak?

Különböző jakuzzi felszereltségek vannak, de a legtöbbet, így természetesen az általunk kínáltakat is akár tételenként, egyesével konfigurálhatja. Ennek ellenére igen népszerűek az előre elkészített konfigurációk. Ezeket nálunk alap, médium és unikum felszereltségnek hívják. Minden egyes jakuzzinál a termékoldalon megtalálhatja, hogy mit tartalmaznak és mennyi az áruk.

Ügyelünk arra, hogy csak olyan kiegészítőket ajánljunk, amik már kipróbáltak és sokan szeretik őket. Felesleges dolgokat nem szeretünk beépíteni a jakuzzijainkba.

Orion 5 személyes jakuzzi – Adatok, Árak klikk a képre.

Visszaugrás a navigációhoz