term ID:
parent cat ID:6
post ID:9781
category_6
Tartalomjegyzék erről az oldalról: 2 – 3 személyes jakuzzi – Pico Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

2 – 3 személyes jakuzzi – Pico

Egy 2 – 3 személyes jakuzzi a „kis” jakuzzik kategóriájába tartozik. Ez nem jelenti azt, hogy ne okoznának legalább akkora örömet, ne nyújtanának legalább akkora élményt mint a nagyobb társaik, sőt. Egy kisebb 2 – 3 személyes jakuzziban sokkal meghittebben, sokkal intimebben tudja tölteni a szabadidejét, akár egyedül, akár a párjával vagy ha úgy alakul akkor akár gyerekkel együtt.

Ennek ellenére a 2 – 3 személyes jakuzzinkat leginkább akkor ajánljuk Önnek, ha főleg a párjával kettesben szeretne több közös élményt, több hangulatos együttlétet vinni a mindennapjaikba. Ebben az esetben ez a “kis” jakuzzi egy tökéletes választás lehet.

Ha viszont elképzelhető, hogy a barátaik is használnák, netalán egynél több gyermeke van, akkor érdemesebb lehet a nagyobb jakuzzik között  is körülnéznie. Nem sokkal kerülnek többe, viszont a férőhely tekintetében (a kényelem szempontjából), és az egyszerre jakuzzizók számát illetően egy 5 vagy 6 személyes jakuzzi ebben az esetben jobb választás lehet.

Pico – 3 személyes jakuzzi – Árak, adatok klikk a képre

De térjünk vissza az általunk kínált 2 – 3 személyes jakuzzihoz.

Ez a 2 – 3 személyes jakuzzi, kicsit kiemelkedik a jelenleg kapható termékek közül. Kettő darab, egyenként 2,5 HP vagy 2,5 LE (lóerős), szigorúan egysebességes masszázsszivattyút használunk, a lehengerlő masszázserő eléréséhez és mindehhez 52 darab masszázsfúvóka társul! Vagyis 5 lóerő jut 52 masszázsfúvókára!

Hogy miért jó ez? Mert az egysebességes masszázsszivattyúknak jóval hosszabb az élettartamuk mint a 2 sebességeseknek, valamint a 2 x 2,5 lóerős masszázsteljesítmény nagyon meggyőző egy ekkora méretű jakuzziban, és számunkra fontos, hogy tényleg masszázsélményben legyen része ne csak egy halovány pezsgőfürdőben. Persze ez a kis jakuzzi azt is tudja, csak csökkenteni kell a masszázs erejét.

Az 52 darab masszázsfúvóka úgy lett elhelyezve, és olyan különböző típusú masszázsfúvókákból válogattuk össze, hogy minden izmát lelazítsa, átmozgassa, felfrissítse.

Pico – 3 személyes jakuzzi – Árak, adatok klikk a képre

Mindezeken felül, ez a kis 2 – 3 személyes jakuzzi is megkapja alapból a 4 évszak hőszigetelést, hogy az év 365 napjában élvezhesse a jakuzzizást, (és ne kelljen törődnie a téli fűtésszámlával! Jakuzzik fogyasztása részletesen: klikk ide.) a strapabíró acél vázat, hogy 15 év múlva is ugyan olyan masszív legyen mint 1 napos korában, a Finn hőkezelt szaunafa oldalburkolatot, ami szinte egy természet alkotta műtárggyá varázsolja ezt a „kis” jakuzzit, és még sorolhatnánk…

De nem szeretnénk tovább szaporítani a szót, IDE klikkelve megtekintheti a 2 – 3 személyes jakuzzinkat, részletes adatokkal, árakkal. Végül ha színpatikus Önnek is, és szeretne még többet megtudni róla, esetleg szívesen megtekintené, kipróbálná, akkor nyugodtan hívjon minket, szívesen segítünk.

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


Visszaugrás a navigációhoz