term ID:
parent cat ID:61
post ID:11739
category_61
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Milyen hatása van a Jakuzzinak az egészségünkre? Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Milyen hatása van a Jakuzzinak az egészségünkre?

Publikálva:

Ki ne szeretne pihenni és teljesen ellazulni? Biztosan te is egyetértesz azzal, hogy a nyugalom és a relaxálás gyógyír a testnek és a léleknek is. Gondolj csak arra, amikor sokat kell dolgoznod, és végre elérkezik a hétvége. Esetleg egy hosszú év után eljutsz a kedvenc nyaralóhelyedre, és egy egész héten keresztül nem kell a hétköznapi problémákkal foglalkoznod.

Amikor ezekhez a dolgokhoz hozzáadjuk azt, hogy folyamatosan a víz közelében lehetsz, akkor még inkább vágyni fogsz rá. Mi történik azonban, ha az év bármely napján ellóghatnál egy gyors felfrissülésre?

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


A wellness hétvégék sokak kedvelt időtöltése, és nem véletlenül. Azonban a munkahely, a család, vagy más körülmények miatt talán te is csak ritkán jutsz el ezekre a helyekre. Nem csoda, hogy a legtöbb ember úgy dönt, hogy inkább saját jakuzzit szerez be. Ennek több előnye is van, hiszen a víz hőmérséklete igény szerint állítható, többféle méret közül választhatsz, így vásárolhatsz csak magadnak, vagy az egész család számára is. Ráadásul a saját lakásodban, esetleg a kertedben is fel tudod állítani, így nem kell messzire menned ahhoz, hogy használni tudd.

A pihenés öröme

A saját jakuzzi egyik előnye a lelki jólétben keresendő. Sokszor úgy tűnhet, hogy a világ összefogott ellened, és semmi sem úgy sikerül, ahogy azt korábban eltervezted. Ehhez jöhet hozzá az a faktor, amikor ki sem látsz a tennivalók mögül, és a napok egymás után pörögnek le. Az előbb még koccintottál az újévnél, most pedig a nyaralásokat tervezed, esetleg mondod le a vírushelyzet miatt. Ezek a szituációk mind sok stresszel járnak, és ha nem kezeled őket időben, akkor az egészségedre is hatással lehetnek.

Ilyenkor a meleg víz segíthet, hogy teljesen levezesd a feszültséget. Akár pár órányi pihenés is azonnal kifejti a hatását. Amennyiben ehhez hozzáadod, hogy lehetőséged van a kád fúvókáit úgy beállítani, mint egy pihentető masszázst, akkor lehet, hogy mindennap a kádban szeretnél majd feküdni. Szerencsére a jó dolgokhoz hamar hozzászokik az ember, és nem lehetetlen a beszerzésük sem. Bár úgy tűnhet, hogy egy jakuzzi számodra elérhetetlen áron van, ha hosszútávon gondolkozol, akkor lehet, hogy érdemes befektetni rá.

Fogyás és szép bőr

A jakuzzi egy másik hasznos tulajdonságát is érdemes megismerni, hogy még inkább vágyjunk a megvásárlására, ez pedig a fogyás lehetősége. Amikor bekapcsolod a tévét, akkor rengeteg olyan reklámot fogsz látni, ami a szép és egészséges bőrről szól, ahol a nők és férfiak tökéletes testtel rendelkeznek, és ilyenkor bizony fáj belenézni a tükörbe. Lehet, hogy már megéltél pár évtizedet, esetleg pár gyereknek adtál életet, ezek pedig mindig nyomot hagytak.

A tökéletes kombináció a jakuzzi és a helyes étkezés lesz. Miközben az általad elfogyasztott ételek nagy hatással lesznek a testedre, addig a meleg víz, a masszázsok felteszik az i-re a pontot. Persze nem fogsz csak azért lefogyni, mert sokszor a kádban ülsz, viszont gyorsíthat az anyagcseréden és a bőrt is feszesíti. Ráadásul a narancsbőr is leküzdhető a jakuzzival, úgyhogy érdemes máris beszerezned egyet.

Visszaugrás a navigációhoz