term ID:
parent cat ID:61
post ID:11767
category_61
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Kinek való a jakuzzi? Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Kinek való a jakuzzi?

Publikálva:

Ha ezt a cikket olvasod, akkor már te is elgondolkodtál rajta, hogy neked való-e a jakuzzi. Igazad van, ez egy olyan kérdés, amit érdemes még a vásárlás előtt végigjárni, hiszen később elég nehéz visszacsinálni mindent. Ebben a bejegyzés megismerkedhetsz néhány specifikus élethelyzettel, amikor igenis is neked való ez a fajta kikapcsolódás.

Időseknek

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


Ha idősebb vagy. Sokan tévesen úgy gondolják, hogy a fürdőzések és masszások nem passzolnak az idősebb korosztály szokásaihoz. Csak kevesen vannak, akik az életkoruk ellenére is rendszeresen eljárnak a város fürdőjébe, és megpróbálják kiélvezni a napot a termálvízben, és később megverekednek a helyért a jakuzziban. Ha ez veled is többször megtörtént már, és arra jutottál, hogy a gondoson félretett pénzedet valami hasznosra szeretnéd elkölteni, akkor a saját jakuzzi jó döntés lehet.

Előnye, hogy nem kell hozzá kimozdulni otthonról, ami a mostani helyzetben nem is hangzik rosszul. A nap bármely szakában elérhető, és csak egy fürdőruha kell hozzá, vagy még az sem. A meleg víz megnyugtatja a testet, ellazítja az izmokat, és még valamennyire fogyaszt is. A kor nem szabhat határt az élvezeteknek, úgyhogy ne gondold, hogy csak a fiataloknak való.

Sportolóknak

Akkor is neked való a saját jakuzzi beszerelése, ha rendszeresen mozogsz, sportolsz, például futó vagy. Lehet, hogy te sokszor álmodoztál arról, hogy a hosszú edzés után bele tudj feküdni egy kád vízbe, hogy ellazulhass, azonban nem minden edzőterem rendelkezik saját medencével, és nem biztos, hogy abban a medencében vannak masszírozó fúvókák. Gondolj csak arra, hogy hazaesel a kilométeres futásból, és nem kell más csinálnod, csak levenned a ruháidat, és belehuppanni a rád váró vízre.

El ne felejtsd az ébresztőt bekapcsolni, hiszen garantált az ellazulás, és nem véletlenül. A jakuzzi hatással van a megterhelt izmokra, masszírozza, mondhatni dögönyözi azokat. Ezáltal mindig megfelelően leszel lazítva és nyújtva is, így nem fognak megrövidülni az izmok, és nem lesznek annyira sérülékenyek.

Akik folyton rohannak

A jakuzzi segíthet neked, ha az a fajta ember vagy, akinek sosincs semmire ideje. Lehet, hogy ismerős a következő szituáció. Hazaérsz a munkából, gyorsan bekapsz valamit, majd megpróbálnál pihenni, de még ki kell takarítani, fel kell hívni valakit, és a gyerekek is folyton a közelben ólálkodnak. Mire elvégzed a feladataidat, addigra bőven este lesz, és alig várod, hogy lehuppanj a tévé elé. Mennyire ismerős? Nagyon? Akkor neked is szükséged van egy saját jakuzzira.

Teljesen természetes dolog, hogy az embernek nincsen ideje, és otthon van. Viszont a jakuzzi szintén otthon van! Lehet, hogy a fürdőszoba egyik sarkába várja a belépőt, esetleg külön szobát kapott, azonban nem kell kimozdulni hozzá. Csak azt kell megoldani, hogy találj két elvégezendő feladat között 15 perc nyugit, és azután már senki nem fog kirobbantani a buborékok közül.

Persze, már szituációk is vannak, ahova beillik egy saját jakuzzi. Mindegy, hogy mi a mi célunk, az biztos, hogy nem fogjuk megbánni a vásárlást, csak mi leszünk és a biztos kikapcsolódás.

Visszaugrás a navigációhoz