term ID:
parent cat ID:61
post ID:11626
category_61
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Jakuzzi – bent vagy kint? Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Jakuzzi – bent vagy kint?

Publikálva:

A te életedben is eljöhet az a pillanat, amikor meg kell hoznod egy döntést. Ezzel már kis korod óta szembenéztél, hiszen választottál, hogy melyik iskolába menj, mit tanulj tovább, vagy, hogy mi legyen az első munkahelyed. Hamarosan azonban olyan választások elé kerültél, ami a magánéletedet érintette, így a párkapcsolatokról, a saját lakásról, vagy a házvásárlásról esett szó.

Lehet, hogy azon szerencsések közé tartozol, akik saját kerttel rendelkeznek, és elég helyük van arra, hogy feldobják egy kicsit. Ilyenkor egy újabb választás elé kerülsz. El kell döntened, hogy jakuzzit vagy medencét szeretnél-e, és azt beltéren vagy kültéren akarod-e elhelyezni.

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


Sokan inkább az úszómedencék mellett teszik le a voksukat, azonban lehet, hogy neked nincsen akkora kerted hozzá, esetleg nem vagy az úszás szerelmese. Azonban, ha szereted a vizet és a benne eltöltött órákban relaxálni és pihenni is szívesen vagy, ráadásul inkább a meleg vizet kedveled, akkor neked a jakuzzi, vagy a masszázsmedence lesz megfelelő. A jakuzzit kültéren is fel lehet állítani, nem kell hozzá nagy hely sem, és ugyanígy megállja a helyét a nappaliban, vagy valamelyik szobában, mint extra kiegészítő.

Kinti előnyök

Választhatsz olyan jakuzzit, amit kifejezetten nyílt terekhez terveztek és készítettek, az esztétikája sokkal kifinomultabb és a rendelkezésre álló helyhez van kondicionálva. Az ilyen típusú pezsgőfürdőben alkalmazott anyagok jobban ellenállnak a rossz időjárásnak is, így nem kell tartanod se a széltől, se egy nagyobb vihartól. A szabadtéri jakuzzi vásárlásának előnye, hogy hozzá igazíthatod a rendelkezésre álló kültéri tér típusához, például beteheted oda, ahol medencét szeretnél, de akár mellette is elfér.

Azonban saját uszodát nehezebb felépíteni és telepíteni a teraszon vagy a tetőtéren, arról nem is beszélve, hogy drágább mulatság is. Közben a jakuzzival nincsenek ilyen problémák. Emellett a kültéri jakuzzi a társadalmi életedről is gondoskodni fog, hiszen meghívhatod a családot és a barátokat, hogy egy kellemes estén élvezzék a pihenést a buborékos vízben.

Ez ugye a mérettől is függ, hiszen nemcsak kétszemélyes, hanem akár hatszemélyes is létezik.

Benti előnyök

Ezenkívül úgyis dönthetsz, hogy inkább a beltérben helyezed el a eszközt. Ez jó választás lehet azoknak, akiknek nincs kertjük, vagy nagyon kicsi, és ott inkább napozni szeretnének. A beltérben kiválaszthatjuk a nappali egyik zugát, vagy a hálószobát, esetleg a fürdőt tehetjük vele romantikusabbá. Előnye, ahogy az év bármely szakában használhatjuk. Bár a kültérinek is meleg a vize, ha szakad az eső, vagy vihar van, akkor nem lesz kedvünk kiülni, és gyönyörködni a villámokban. Ezzel szemben bent, legyen tél vagy nyár, csak át kell öltöznünk, és már bent is vagyunk a medencében.

Arról nem is beszélve, hogy egy beltéri jakuzzi sokat dob a lakásunk kinézetén. Ha a párunkat szeretnénk meglepni vele, vagy odavagyunk a romantikus pillanatokért, akkor mindenképpen ajánlott, hogy a hálószobába tegyük. Nincs is jobb annál, mint kiszállni az ágyból, és meleg vizű buborékok között pihenni.

Visszaugrás a navigációhoz