term ID:
parent cat ID:61
post ID:12052
category_61
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Jakuzzi a koronavírus idején Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Jakuzzi a koronavírus idején

Publikálva:

A koronavírus járvány mindenki életét felforgatta. A nyaralások rendhagyóra sikerültek, az utazási kedv visszafogott, és sokan inkább a lakásukat választották a wellness hétvégéhez. De mi lehetne jobb a saját jakuzzinál?

Biztos te is alkalmazkodtál a karantén, majd a zárások idején életbe lépő szabályokhoz. Viszont, ha azon szerencsések közé tartozol, akik hatalmas terasszal vagy saját kerttel rendelkeznek, akkor az élmény biztosítva van. Nem véletlen, hogy az utóbbi évekhez képes jóval megnőtt a jakuzzi és szauna tulajdonosok száma, lehet, hogy te is vásároltál vagy most gondolkodsz a vásárláson.

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


Mi veled értünk egyet, hiszen a nyaralásra félretett pénzből könnyedén beszerezhetsz egy jakuzzit vagy masszázsmedencét, amik bár nem a legolcsóbbak, azonban évekre szólnak. A nyaralások évente egyszer lehetségesek, és egy darabig még ebben sem lehetünk biztosak, tehát sokkal jobb inkább felkészülni. A saját jakuzzival biztosíthatod a kikapcsolódást, ráadásul nemcsak évente egyszer, hanem mindennap, amikor kedved tartja.

Érvek a jakuzzi mellett

Mi van akkor, ha nem csak a relaxálást tartod fontosnak? Nos, a masszázsmedence ennél sokkal többet tud nyújtani, mivel az egészségre is jótékony hatással van. Jó példa erre az immunerősítő hatása, ami főleg a megfázások idején fog segíteni túlélni a betegséget. Sokan félnek belemerülni a forró vízbe, és nekik annyiban van igazuk, hogy egy wellness fürdőben tiltani fogják a szabályok.

Ezek a tiltások azonban a közösség egészségét veszik figyelembe, és csak a többiek fertőzése miatt nem engedik bele a betegeket. Ha te otthon használod, és utána megfelelően gondoskodsz a fertőtlenítéséről és a helyiség szellőztetéséről, akkor csak jót teszel magaddal.

A megfázás mellett más egészségi problémákban is segíteni fog a jakuzzi. A rendszeres masszírozással könnyebben leküzdheted a narancsbőr megjelenését. Igaz, hogy ez nem nevezhető betegségnek, azonban rengeteg ember bosszankodik miatta nap mint nap, lehet, hogy te is. Ha viszont figyelsz a megfelelő táplálkozásra, és mindezt rendszeres vízben töltött masszázsokkal kíséred, akkor teljesen megszabadulhatsz tőle.

A meleg víz szó szerint csodákra képes, már 15 perc alatt eltüntetheti az izomfájdalmakat. Ha te is fizikai vagy túlzott ülőmunkát végzel, akkor már fiatal korban is megjelenhetnek a különféle gerincproblémák. Senki sem szeret fájó háttal ébredni, azonban a munkahelyet nem tudjuk befolyásolni. Ilyenkor nagyon fontos, hogy minél többet mozogj, de a rendszeres jakuzzizás is új szintre emeli az életedet. Ha pedig éppen a rengeteg sportolás miatt vannak fájdalmaid, akkor a pezsgőkádak szintén terápiaként szolgálnak, és gyorsítják a rehabilitációs időszakot.

Mire vársz? Itt az ideje a vásárlásnak!

Tény és való, hogy a jakuzzi nem olcsó mulatság. Gondolkodhatsz kültéri vagy beltéri medencében, de az árak könnyedén felugorhatnak a milliós összegig. Ugyanakkor a masszázsmedence jó befektetés, ami miatt érdemes beszerezned. A vírushelyzet még tart, egyre többen választják a jakuzzit, és bár az árak nem mutattak változást, de jó, ha nem késlekedsz sokáig a döntéssel.

Visszaugrás a navigációhoz