term ID:
parent cat ID:61
post ID:10182
category_61
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Helyek, ahol nem is gondolnád, hogy van Jacuzzi Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Helyek, ahol nem is gondolnád, hogy van Jacuzzi

Publikálva:

Az emberség egyre jobban fejlődik és folyamatosan olyan modern berendezésekkel veszi magát körül, melyek komfortosabbá és kényelmesebbé tudják varázsolni életüket. A fényűzés érdekében korszerűbbnél-korszerűbb eszközöket képesek kifejleszteni. Az a luxus, amely egyesek számára már teljesen természetes, az átlagember számára sokszor megdöbbentő. A vízen járó lakóház, a vízen úszó Jacuzzi vagy a luxus limuzinok sokat számára már egyenesen túlzásnak tűnnek. Az egyre újabb és újabb ötletek megvalósításában a határ azonban csak a csillagos ég és a legtöbb, extravagánsnak számító medencéket már egyre szélesebb kör tudja kihasználni és élvezni.

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


Mozizás közben fürdőzés? Lehetséges!

Németország területén, több városban is elkezdett hódítani egy új őrület, a forró vizes, közös mozizás. Nem véletlenül szokták azt mondani, hogy a németek aztán tényleg tudnak élni. Ez a teljesen új felfedezés is ezt a pompát, kényelmes és luxus életkörülményt tudja alátámasztani. Már Münchenben, Frankfurtban, illetve Berlinbe is kipróbálhatod azokat a „Jakuzzis” mozikat, ahol egy hatalmas kivetítőn nézheted kedvenc filmjeid, míg a tested a kellemes vízben pihen. A medencés mozik olyannyira népszerűek lettek, hogy a hírek szerint várhatóan még több területen terveznek hasonló kialakítású létesítményeket építeni. A tulajdonosok és üzemeltetők szerint rengeteg turistát hajt a kíváncsiság és a helyiek körében is közkedvelt. Így hát, aki teheti, azonnal próbálja ki ezt a fürdőzős – mozizós élményt.

 

A luxus limuzinok meghódítják a világot

Ha egy limuzin végighajt a városon, garantáltan mindenki hátrafordul utána. A Limuzinok alapvetően mindig is egyfajta felsőbb kategóriás luxust és eleganciát képviseltek. Ha azonban ezeknek a járműveknek a külseje vagy éppen az utastere még több luxussal van megspékelve, akkor biztosan mindenki szava eláll majd. A különleges limuzinok között akadnak olyanok, melyek kimondottan elegánsak, de találhatsz olyat is, amelyekről már enyhe karikatúra jellegű túlzás juthat eszedbe. Előrukkoltak már temérdek kerékkel vagy éppen luxusmedencékkel felszerelt limuzinokkal is. Létezik azonban olyan is, amelyen konkrétan egy helikopter leszálló található meg.

2011-ben rekorder lett az a limuzin, amely egy sajátos elképzelés alapján csőrös kamionból lett kialakítva. Az utána guruló pótkocsiban pedig szinte bármi kényelmesen berendezhető, ez már csak az illető képzelőerején múlik. A tulajdonosa képes volt hatalmas összegeket kifizetni csak azért, hogy elmondhassa magáról, hogy az övé a világ legnagyobb méretű limuzinja. Ez a járgány ugyanis összesen 2,5 millió amerikai dollárba került.

Emellett találhatunk még tank kialakítású vagy éppen csuklós megoldással megálmodott limuzint is. Az utóbbit pedig már a tesztvezetés során megbüntették, hiszen a szabályok szerint túl hosszú az autó mérete. 1982-ben alkották meg azt az elegáns limuzint, amelynek fedélzetén nem csak napozóterasz, de még egy jacuzzi is helyet kapott. Így aztán tökéletesen pihentető volt vele az utazás egy hosszabb úton is!

Lakóautó, amelynek a fedélzetén pezsgőfürdőzhetsz

Nemrégiben került piacra az a lakóautó mely sportautó és jacuzzi is egyben. Aki ezt megálmodta és megtervezte tökéletes komfortra vágyott vezetés közben is. Ha a hosszú út során elfáradnál, egy ilyen járgányban biztosan azonnal el tudsz majd lazulni. Ha a Futuria Sport + Spa lakóautó slusszkulcsát kezedbe kapnád, garantáltan elállna a szavad is, a benne található plusz berendezésektől. Ennek a különleges lakóautónak a hátsó felében még egy garázs rész is megtalálható, arra az esetre, ha a hosszú útra a sport kocsidat is magaddal szeretnéd vinni.

Az itt felsorolt luxustényezők mellett a beépített fürdő a hálószoba a tetőterasz és a jacuzzi talán már csak hab a tortán. Emellett a járgányban egy csúcskategóriás hangrendszer is be van építve, amelynek köszönhetően a komfortos utazás közben még kedvenc zenéidet is hallgatni tudod. Természetesen a lakóautós party nem is lenne tökéletes hangulatvilágítás és ködgép nélkül, így azt is szereltek a járműbe. Ez a csodajárgány pedig már 190 millió forinttért bárki számára megvásárolható.

Mit tudnak a vízen úszó lakóházak?

Az, aki szeret csónakázni, már biztosan gondolt arra, hogy milyen jó lenne, ha megoldható lenne, hogy egy hajón éljen. Erre gondolt egy ötletes úriember is, aki megalkotta azokat a lakóházakat, amelyek hajók is egyben. Ezekben a hajó-lakásokban lakni is lehet, de akár ki is bérelheted őket, ha egyelőre csak szeretnél belekóstolni az igazi luxus-hajós életbe. A jól felszerelt, modern berendezéseknek köszönhetően nincs olyan ember, aki ebben a létesítményben ne szeretne a vízre menni.

Akik a tökéletes vízi életre vágynak, számukra álom egy ilyen egyedi és különleges megoldásban lakni. A cég tulajdonosa, Jimmy Hamilton kimondottan azoknak az embereknek ajánlja ezeket a lakóházakat, akik egy igazán új, különleges, izgalmakkal teli életre vágynak. Ezekre a vízen úszó, összkomfortos lakóhajókra a világ minden pontján hatalmas az igény. Léteznek már olyan változatok is, amelyek szaunával és jakuzzival is el vannak látva, a tökéletes kikapcsolódás érdekében.

 

Itt a legújabb őrület: Úszó jacuzzi a vízen

A holland Frank De Bruijn nagyon különleges dologról kezdett el fantáziálni, így megálmodta azokat a vízen úszó medencéket, amelyekkel nem csak hajókázni tudunk, de közben még medencézni is bennük. A Hollandiában megálmodott ötlet már induláskor bombaüzletnek bizonyult így nemsokára már kipróbálhatóvá vált Londonban is. Barátjával, Jochem Karstanjével fogtak össze végül, hogy megalkossák ezt a különleges eszközt, mely meg is hódította a világváros vizeit.

Ezeknek a csónakoknak a váza fából készült, de gyártás során műanyag borítást kaptak. A feltaláló szerint ez lényegében nem más, mint egy hat vagy nyolc személyes jakuzzi medence, melyben folyamatosan élvezni lehet a 38 Celsius fokos vizet, így ha igazán egyei élményre vágyunk, még télen is ki tudjuk próbálni. Az érdekes csónak ma már létezik olyan változatban is, amelyet egy elektromos motor hajt, de ha szeretnéd, ki tudod próbálni a hagyományos, külső motoros változatot is. Üzleti értelemben a londoni elindulás hozott igazán nagy sikert, de a holland páros mesterműve már eljutott Turkumba, Helsinkibe, sőt a svájci Zürichbe is.

Visszaugrás a navigációhoz