term ID:
parent cat ID:61
post ID:11320
category_61
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Két kedvelt jakuzzi opció Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Két kedvelt jakuzzi opció

Publikálva:

Egy újdonsült Jakuzzi tulajdonos garantáltan megpróbál mindent elkövetni, hogy a medencéje hosszútávon tökéletes állapotban legyen, és jó szolgálatot tegyen akár az egész család számára. A meleg víz jótékony hatásai mára közismertek, éppen ezért egyre többen vásárolnak hazánkban is jakuzzit, otthoni használat céljából. A kellemes, meleg hőmérsékletű víz az izmokat képes teljesen ellazítani, így akár búcsút mondhatunk a régóta kínzó derék és hátfájásnak, de a fürdőzéssel megszüntethetjük az erős fejfájást is.

A víz háborítatlan csobogása pedig nyugtató hatással van az idegrendszerre, így a jakuzzizás lehetővé teszi a teljes kikapcsolódást és a pihenést. Segítségével kieresztheted a fáradt gőzt, és megszabadulhatsz a felgyülemlett feszültségtől is, mely képes akár a mindennapjaidat is tönkre tenni.

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


Kiegészítők, melyekkel még élvezhetőbb lesz a fürdőzés

Balboa jakuzzi távoli vezérlése

Választhatsz a Jakuzzidhoz különböző plusz kiegészítőket, melyek még kényelmesebbé, még élvezhetőbbé teszik a fürdőzést. A kényelmi funkciókat új dimenziókba tudod emelni olyan kiegészítőkkel, mint például a távoli telefonos távvezérlés, melynek köszönhetően lehetőséged van bármikor, bárhonnan ellenőrizni a jakuzzid állapotát, illet ki és bekapcsolni azt. Ez különösen jól jöhet abban az esetben, ha a jakuzzidat egy nyaralóba szeretnéd elhelyezni, ahol nem tartózkodsz állandóan.

Egy applikációval egyszerűen megoldható, hogy már a nyaralóba utazást megelőzőleg ránézz a medence vizének hőmérsékletére, és ha szükséges, akkor távolról felmelegítheted a vizet, hogy mire odaérsz, csak csobbanni kelljen a kellemes meleg habokban. Ezzel az alkalmazással pillanatok alatt szabályozhatjuk a víz hőfoka mellett akár a masszázsszivattyúk működését, a szűrést, a fényeket stb..

Egy kiegészítő, mely különösen jól jöhet medencés parti idején

Van, aki teljes csendben szeret pihenni, ilyenkor a víz lágyan csobogó hangja teljes mértékben érvényesülni tud, másoknak azonban kell még valami a felhőtlen kikapcsolósához. Sok ember számára a pihenéshez hozzátartozik a zenehallgatás is, ez a zene pedig ízlés szerint lehet valami lágy, de lehet akár dübörgő is. Egyik esetben sem elhanyagolható, hogy milyen eszközön keresztül szólal meg kedvenc dalunk, miközben mi a jakuzzi jótékony hatásait próbáljuk maximálisan kiélvezni.

A vízálló Poly Planar lehetővé teszi a tökéletes hangzást anélkül, hogy mobiltelefonunkat kéne féltenünk attól, hogy zenehallgatás közben beleesik a vízbe, vagy esetleg a folyamatosan párolgó meleg vízgőz tenne benne kárt. Ez a hangrendszer tökéletes hangzást nyújt, legyen szó kültéri, vagy beltéri medencéről egyaránt. Különösen jól jöhet abban az esetben, ha gyakran szervezünk jakuzzis bulit otthon, ahova meghívjuk a barátainkat.

 

A modern időknek megfelelően a hangrendszer Bluetooth vezérléssel működtethető, a 2 darab, sarokba beépíttethető hangszórók pedig akár 360 fokba is elforgathatóak. Amikor pedig véget ér az összejövetel, vagy éppen már csak valami csendes pihenésre vágysz, akkor ezek a prémium minőségű hangszórók egyszerűen besüllyeszthetőek a jakuzzi testébe, így védve vannak a külső hatásoktól, amíg nincsenek újra használatba véve.

Számos kiegészítő választható még a jakuzzikhoz. Az éppen aktuális lehetőségekről kérdezze nyugodtan kollégáinkat.

Visszaugrás a navigációhoz